Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Hori ετοιμάζει τιμονιέρα με έμπνευση από τη σειρά Mario Kart

*
Η αλήθεια είναι πως χρόνια έχουμε να δούμε τιμονιέρα για σύστημα της Nintendo και τώρα η Hori έρχεται να αλλάξει την κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατασκευής περιφερειακών ανακοίνωσε οτι πρόκειται να λανσάρει μια τιμονιέρα για Nintendo Switch, με σχεδιασμό που παραπέμπει στη σειρά Mario Kart. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις.

Τη ‘Mario Kart Racing Wheel for Nintendo Switch’ και ‘Mario Kart Racing Wheel for Nintendo Switch DX’. Η έκδοση DX θα έχει περισσότερα πλήκτρα και μεγαλύτερα πετάλια, οπότε προφανώς θα απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το Mario Kart 8 Deluxe θα υποστηρίζει το περιφερειακό, όμως η λογική λέει πως κάτι τέτοιο θα ισχύει. Το λανσάρισμά του θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Ιαπωνία και ελπίζουμε κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*