Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei ανακοίνωσε τα ασύρματα ακουστικά Freelance

*
H Huawei δεν παρουσίασε μονάχα της σειρά smartphones P30 αλλά και νέα ασύρματα, Bluetooth ακουστικά τα οποία ονομάζει Huawei Freelace. Εκτός από ασύρματα είναι δυνατό να συνδεθούν και μέσω θύρας USB-C. Την πρώτη φορά που θα τα συνδέσετε το HiPair feature αναλαμβάνει το λεγόμενο pairing. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να τα φορτίσετε είτε να ακούσετε ο,τι επιθυμείτε. Τα Freelace έρχονται με 9,2mm δυναμικούς drivers που είναι σχεδιασμένα με συμμετρικά controls δεξιά και αριστερα. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του καλωδίου είναι τέτοια που το βοηθάνε να διατηρεί το σχήμα του και ταυτόχρονα αυξάνουν την αντοχή. Υπάρχει πιστοποίηση κατά IPX5, οπότε όσοι ιδρώνουν πολύ δε χρειάζεται να ανησυχούν ενώ οι λειτουργίες για την ελάτωση θορύβου, τα κάνουν ιδανικά για χρήση κατά την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Ακόμα, μέσω μαγνητικών snaps που υπάρχουν σε κάθε ακουστικό είναι δυνατή η παύση της μουσικής, η αποδοχή και η λήξη τηλεφωνικών κλήσεων. Από άποψη μπαταρίας, η Huawei υπόσχεται 12 ώρες ομιλίας ή 18 ώρες αναπαραγωγή μουσικής. Τέλος, η τεχνολογία ταχείας φόρτισης εγγυάται 4 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μόλις 5 λεπτά στην πρίζα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*