Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei ανακοίνωσε το HarmonyOS

*
Η Huawei ξεκίνησε το ετήσιο developer conference της και ανακοίνωσε το HarmonyOS. Το HarmonyOS αποτελεί το πρώτο microkernel-based distributed OS “για κάθε πιθανό σενάριο” σύμφωνα μα το Richard Yu, CEO της εταιρείας. Το νέο αυτό λογισμικό υποστηρίζει smartphones, smart speakers, υπολογιστές, smartwatches, ασύρματα earbuds, αμάξια και tablets. Ο Yu συμπλήρωσε πως το λογισμικό υποστηρίζει RAM με μέγεθος που να ξεκινά από KB και φτάνει σε GB, ενώ σημείωσε πως είναι ανά πάσα χρονική στιγμή δυνατή η μετάβαση στη νέα πλατφόρμα από το Android (αν και προς το παρόν η Huawei δεν κάνει από μόνη της κάποια κίνηση για την αγορά των smartphones).

H πρώτη συσευή που θα φέρει το HarmonyOS θα είναι η Honor Vision TV, η οποία και θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου στην αγορά της Κίνας.




Για την ώρα αυτές είναι και οι μόνες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι για κάθε νεότερο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*