Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei ανακοίνωσε το Watch Fit Elegant

*
Η Huawei αποκάλυψε το καινούργιο της smartwatch, το Watch Fit Elegant. Ο διάδοχος του Watch Fit που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020 θα έρθει σε δύο διαφορετικά χρώματα (Frosty White και Midnight Black) με πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και λουρί πιο ανθεκτικό στη ζέστη, την υγρασία και στα τεντώματα από το κλασικό λουρί σιλικόνης που συναντούσαμε σε παλαιότερα μοντέλα.

Το Watch Fit Elegant έχει οθόνη AMOLED 1,64 ιντσών και μόλις ένα πλήκτρο στο πλαϊνό μέρος της συσκευής. Το UI είναι το Lite OS της Huawei, το οποίο τρέχει με επεξεργαστή Kirin A1, και η μπαταρία του διαρκεί 12 μέρες. Μέσα του περιέχει ένα σένσορα GPS, αισθητήρα καρδιακών παλμών και Sp02 tracker. Ο χρήστης μπορεί να δει 12 διαφορετικά animated workouts, να επιλέξει μεταξύ 96 workout modes και να μελετήσει το πρόγραμμα του ύπνου του χάρη στο Huawei TruSleep 2.0.

Η Huawei θα κυκλοφορήσει το Watch Fit Elegant στις 26 Μαρτίου με τιμή £110 για τη βρετανική αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*