Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei ανακοίνωσε το smartwatch Watch GT3 και τα FreeBuds Lipstick

*
Εκτός του νέου smartphone Huawei nova 9, η Huawei αποκάλυψε το wearable Watch GT3 και τα FreeBuds Lipstick. Το Watch GT3 είναι η νέα σειρά smartwatch της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά μεγέθη. Το ένα σε 42mm και το άλλο σε 46mm. Από τη συσκευή απουσιάζει η υποστήριξη eSIM αφήνοντας τη συνδεσιμότητα μεταξύ αυτής και του κινητού του χρήστη αποκλειστικά στο Bluetooth.

Η έκδοση των 42mm έρχεται με οθόνη AMOLED 1,32 ιντσών, ενώ αυτή των 46mm με οθόνη AMOLED 1,46 ιντσών. Αμφότερες διαθέτουν το νέο Healthy Living Clover της εταιρείας που προσφέρει στον χρήστη καθημερινές προκλήσεις για προπόνηση, περπάτημα και ύπνο, όντας παρόμοιο στην πράξη με το Rings του Apple Watch. Επιπλέον υπάρχει ένας ανανεωμένος, 5ης γενιάς αισθητήρας χτύπων της καρδιάς, καθώς και on-devise SpO2 και tracking για 100 διαφορετικά αθλήματα.



Το Watch GT3 θα διαθέτει 5GB χωρητικότητας, θα είναι αδιάβροχο (5ATM) και θα είναι συμβατό με Android και iOS smartphones. Η έκδοση των 42mm θα κοστίζει 329€ και των 46mm θα κοστίζει 349€. Οι προ-παραγγελίες είναι ήδη ανοιχτές και η επίσημη κυκλοφορία του καινούργιου wearable αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου.


Όσο για τα FreeBuds Lipstick, πρόκειται για τα FreeBuds 4 αλλά σε περιορισμένη έκδοση που τα κάνει κόκκινα και, όπως μαρτυρά και το όνομά τους, τα τοποθετεί σε θήκη που μοιάζει με συσκευασία κραγιόν. Θα κοστίζουν 249€ και θα διατεθεί πολύ συγκεκριμένος αριθμός κομματιών που δεν ανακοινώθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*