Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei ανακοίνωσε το αναδιπλούμενο Mate Xs

*
Έχοντας μάθει από τα θέματα που παρουσιάστηκαν με το Mate X, η Huawei ανακοίνωσε τον διάδοχό του που είναι το Mate Xs. Το νέο αναδιπλούμενο smartphone έρχεται με το Kirin 990 5G chipset, βελτιωμένo εύκαμπτο σύνδεσμο, καλύτερο σύστημα ψύξης, ενώ η οθόνη, οι κάμερες και ο γενικός του σχεδιαμός δεν έχουν αλλάξει.

Στις πλήρεις της διαστάσεις, η οθόνη της συσκευής έχει μέγεθος 8” με ανάλυση 2480 x 2200 pixels. Όταν το Mate Xs διπλωθεί, η οθόνη του έχει μέγεθος 6,6” και αναλογία 19.5:9. Σε αυτή την κατάσταση, στο πίσω μέρος του υπάρχει οθόνη αναλογίας 25:9, που χρησιμοποιείται ως ευρετήριο για selfies.


Το Huawei Mate Xs έρχεται με βασική κάμερα στα 40MP f/1,8, τηλεφακό με χαρακτηριστικά 8MP f/2,4 εφοδιασμένο με OIS και υπερευρυγώνια κάμερα στα 16MP f/2,2. Επιπλέον δεν λείπει το ToF.

Δεν υπάρχει κάμερα στο μπροστά μέρος, οπότε για selfies, απλά διπλώνετε το Mate Xs και κοιτάτε στο πίσω μέρος της συσκευής. Η μπαταρία του Mate Xs έχει χωρητικότητα 4.500 mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 55W. Ο απαραίτητος φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Το Huawei Mate Xs τρέχει EMUI 10, που βασίζεται σε μια open-source έκδοση του Android 10 και δεν διαθέτει Google services. Η Huawei βασίζεται στο δικό της οικοσύστημα, το HMS (Huawei Mobile Services), το οποίο αναπτύσει συνεχώς, όμως για την ώρα υπάρχουν αρκετές ελλείψεις σε σημαντικές εφαρμογές.

Η συσκευή θα έχει 8 GB RAM και 512 GB αποηθκευτικού χώρου, θα λανσαριστεί μέσα στον Μάρτιο του 2020 και η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι €2.499.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*