Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei μηνύει την T-Mobile

Η Huawei κατέθεσε μήνυση εναντιόν της T-Mobile, κατηγορώντας την για την παραβίαση 14 πατέντων που αφορούν την ασύρματη τεχνολογία 4G. Ειδικότερα, η μήνυση αφορά τη κίνηση Uncarrier της T-Mobile, η οποία αρνήθηκε να εγκρίνει τις πατέντες της Huawei το 2014. Αξιοσημείωτο είναι βέβαια ότι ο κινεζικός κολοσσός δεν ζητά κάποια χρηματική αποζημίωση, αλλά θέλει το δικαστήριο να αναγνωρίσει επίσημα το δικαίωμα της εταιρείας να καταχωρεί πατέντες στο δικό της όνομα σε φυσιολογικό κόστος.



Παρόλα αυτά, έχετε στο νου σας ότι αυτή η κίνηση ίσως κρύβει περισσότερα, μιας και η T-Mobile παλαιότερα είχε μηνύσει και αυτή τη Huawei, κατηγορώντας την ότι της έκλεψε τεχνολογία ρομπότ δοκιμών. Δεν αποκλείεται λοιπόν η τωρινή κίνηση να είναι απάντηση της Huawei, αλλά ίσως και να ένας τρόπος να εκβιάσει το αποτέλεσμα της πρώτης μήνυσης, που δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*