Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Huawei παρουσίασε και μια gaming θήκη για το Huawei P40 Pro

*
H Huawei αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 26 Μαρτίου τα Huawei P40 και Huawei P40 Pro, αλλά και μια ενδιαφέρουσα gaming θήκη για το δεύτερο. Πρόκειται για μια προστατευτική θήκη που τοποθετεί ένα εξωτερικό περίβλημα γύρω από τη συσκευή, αλλά ταυτόχρονα προσθέτει στο δεξί μέρος της (στο επάνω, όταν το κρατάμε σε οριζόντια διάταξη) δύο shoulder buttons. Η θήκη συνδέεται με τη συσκευή μέσω Bluetooth και με την τοποθέτηση του κινητού μέσα της, ο χρήστης ενημερώνεται σχετικά για να κάνει το pairing. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι θέλουν να παίξουν κάποιο game στο νέο τους smartphone θα μπορούν να το κάνουν με πολύ πιο απλό τρόπο απ’ όσο σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό smartphone. Ενδιαφέρουσα κίνηση και σκέψη από την πλευρά της κινεζικής εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*