Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel ακύρωσε την παρουσία της στη CES 2022

*
Οι αποχωρήσεις εκθετών από τη CES 2022 συνεχίζονται με την Intel να ανακοινώνει την απόφασή της περί απουσίας της από το show. Μεταξύ των εταιρειών που έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως δεν πρόκειται να συμμετέχουν στη φυσική διεξαγωγή της CES 2022 είναι οι Lenovo, Hisense, T-Mobile, AT&T, Amazon, Waymo, Meta, Twitter, Pinterest και iHeartRadio.

Η Intel δήλωσε πως η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων της, των συνεργατών της και των καταναλωτών της είναι πάντοτε η προτεραιότητά της και πως ύστερα από συζήτηση με ανθρώπους του υγειονομικού αποφάσισε να συμμετέχει στη CES 2022 ψηφιακά μέσω του Intel Newsroom. Κάπως έτσι καταλήγουν να έπονται ελάχιστες φυσικές παρουσίες σημαντικών συμμετεχόντων, όπως αυτές των GM και Samsung. Εκτός φυσικά αν προτιμήσουν και αυτές οι εταιρείες την ψηφιακή οδό.

Η CES 2022 θα διεξαχθεί μεταξύ 5 και 8 Ιανουαρίου 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*