Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel ανακοίνωσε τη 10η γενιά επεξεργαστών της

*
Πολλές οι παρουσίες στην Computex 2019, πολλές και οι ανακοινώσεις, με την Intel να ανακοινώνει τη 10η γενιά επεξεργαστών Core.

Οι νέοι επεξεργαστές έρχονται στα 10 νανόμετρα (με τη νέα αρχιτεκτονική να ονομάζεται “Sunny Cove”) και με Gen11 graphics engine, υπόσχονται πως είναι κατάλληλοι για να βελτιώσουν τη συμπεριφορά μιας AI σε συνδυασμό με το Deep Learning Boost. Core i3 εως Core i7 θα προσφέρουν οι νέοι επεξεργαστές, με 4 τέσσερις πυρήνες και 8 threads, ως και 4,1 turbo frequency και 1,1GHz graphics frequency.


Η Intel δεν σταμάτησε όμως εκεί μιας και ανακοίνωσε και νέο “ειδικό” επεξεργαστή, τον 9ης γενιάς Intel Core i9-9900KS, φτιαγμένο για να φτάνει τα 5GHz. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής αναμένεται εντός του 2019 και ελπίζει να κοιτάξει απευθείας στα μάτια τους αντίστοιχους επεξεργαστές της AMD.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*