Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel παρουσίασε δυο νέα mini PC

*
Η Intel δίνει το παρόν στη CES 2018 και για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του 8ης γενιάς Core i7 επεξεργαστή της, έριξε στη μάχη δυο νέες συσκευές που εντάσονται στην κατηγορία Next Unit of Computing (NUC) με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι είναι ικανές να προσφέρουν στο κοινό VR εμπειρίες. Τα δύο μοντέλα, με μέγεθος όσο η ανθρώπινη παλάμη, είναι τα NUC8i7HVK και NUC8i7HNK, που εκτός από Core i7 chips διαθέτουν AMD RX Vega M GPUs. Το HVK φιλοξενεί την AMD’s Vega M GH που έχει περισσότερες υπολογιστικές μονάδες, είναι πιο γρήγορη και υποστηρίζει overclocking, ενώ το HNK είναι εξοπλισμένο με το lower-end Vega GL chip, που είναι φθηνότερο και δουλεύει περίφημα με επεξεργαστές Core i5 και i7. Σύμφωνα με την Intel, η απόδοση της Vega GH στο gaming θα είναι στα ίδια επίπεδα με κάρτες της σειράς Nvidia GTX 1060, ενώ η GL συναγωνίζεται τη σειρά 1050. Αυτό σημαίνει ότι σε παιχνίδια όπως το DOOM, θα είναι δυνατή ανάλυση 1080p με ρυθμό ανανέωσης 60fps, κάτι όμως που δεν σημαίνει πως κάποιο από τα μοντέλα θα είναι και VR-ready. Από εκεί και πέρα, οι χρήστες διαλέγουν τον επιθυμητό αποθηκευτικό χώρο, RAM και περιφερειακά, ενώ από άποψη συνδεσιμότητας, υπάρχουν θύρες Thunderbolt 3 USB-C, gigabit Ethernet, Mini DisplayPort, USB 3.1, HDMI και 3.5mm audio. Σύμφωνα πάντοτε με την Intel οι συσκευές της κατηγορίας NUC υποστηρίζουν απεικόνιση σε έως και έξι πηγές εξόδου ταυτόχρονα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*