Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Intel παρουσίασε το Compute Card

*
Η Intel μάς κράτησε μια μεγάλη έκπληξη για την CES 2017 ανακοινώνοντας το Compute Card. Στην ουσία μιλάμε για έναν πολύ μικρό υπολογιστή μεγέθους πιστωτικής κάρτας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε smart homes, οικιακές συσκευές κ.λπ. με απώτερο σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιούνται οι υπολογιστές γύρω μας. Η πολύ μικρή συσκευή (9,5 cm μήκος, 5,5 cm πλάτος, 0,5cm ύψος) διαθέτει CU, GPU, RAM, USB, HDMI, αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας. Δεν ξέρουμε ακόμα τι hardware θα συναντήσουμε στο εσωτερικό του, αλλά οι δυνατότητες είναι μεγάλες, μιας και το Compute Card θα μπορεί να είναι η ουσιαστική “καρδιά” μιας συσκευής σας (laptop, τηλεόραση κ.λπ.) και όταν έρθει η ώρα για αναβάθμιση θα αντικαθιστάτε μόνο αυτή και όχι ολόκληρη τη συσκευή.

Ήδη Dell, HP και Lenovo συμμετέχουν στο όλο εγχείρημα για το οποίο αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*