Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG ανακοίνωσε το Q8 (2018)

*
Ύστερα από την ανακοίνωση των πιο προσιτών Q7 τον περασμένο Μάιο, η LG ανακοίνωσε το νέο της smartphone Q8 (2018), την πιο φθηνή εκδοχή του V35 ThinQ. Το νέο Q8 λοιπόν έχει μια μεγάλη οθόνη FullVision 6,2 ιντσών με built-in stylus. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας 13nm Snapdragon 450 με octa-core CPU στα 1,8 GHz. Έρχεται με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB, αλλά μπορεί να επεκταθεί μέχρι και στα 2TB μέσω microSD. Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχει μια κάμερα των 16 MP με PDAF και LED flash, ενώ στο εμπρόσθιο μια selfies camera στα 5 MP με Super Wide Angle 100 μοιρών. Στη συνδεσιμότητα του περιλαμβάνονται USB-C, Bluetooth, Wi-Fi 802.11, audio jack 3.5 mm. Υπολογίζεται ότι θα κοστίζει περίπου €415 και θα κυκλοφορήσει σε αποχρώσεις Aurora Black και Moroccan Blue.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*