Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LG παρουσίασε τις νέες OLED EX τηλεοράσεις της με 30% περισσότερη φωτεινότητα

*
Η LG παρουσίασε τα νέα της TV panels με την ονομασία OLED EX. Η εταιρεία αναφέρει ότι έχουν δυνατότητες για 30% περισσότερη φωτεινότητα, με ταυτόχρονη μείωση των περιθωρίων γύρω από μία τηλεόραση. Για παράδειγμα, σε μία τηλεόραση με διαγώνιο 65'' τα περιθώρια μειώνονται από τα 6mm στα 4mm. Το "EX" προέρχεται από τις λέξεις "Evolution" και "eXperience", δηλαδή Εξέλιξη και Εμπειρία.

Οι βελτιώσεις βασιζόνται στο δευτέριο, ένα από τα δύο σταθερά ισότοπα του υδρογόνου. Η LG Display έχει βρει πως να παίρνει δευτέριο (γνωστό και ως "βαρύ υδρογόνο") από το νερό και να το χρησιμοποιεί σε οργανικές συσκευές που εκπέμπουν φως. Το δευτέριο επιτρέπει την εκπομπή περισσότερου φωτός σε σχέση με το υδρογόνο και είναι πιο αποτελεσματικό κατά την πάροδο του χρόνου.


LG Display Unveils Next-Generation OLED TV Display 'OLED EX'

Το άλλο μισό της OLED EX είναι ένας προσωποποιημένος αλγόριθμος, τον οποίο έχει αναπτύξει η LG Display, που προβλέπει την κατανάλωση ενέργειας από κάθε pixel και μπορεί να βελτιώσει τη συνολική κατανάλωση του panel.

H παραγωγή προϊόντων της LG με OLED EX θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*