Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η LXORY παρουσίασε τον πρώτο ασύρματο φορτιστή με υποστήριξη Lightning

*
Η LXORY μπορεί να μη συγκαταλέγεται στις top εταιρείες του χώρου των συσκευών ασύρματης φόρτισης, παρόλα αυτά είναι η πρώτη που δημιούργησε μια τέτοια με είσοδο για καλώδια Apple Lightning, μέσω 9to5Mac. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας το LXORY Dual Wireless Charging Pad, οι κάτοχοι iPhone δεν χρειάζεται να αλλάζουν καλώδια για να φορτίζουν το τηλέφωνό τους όταν τροποποιούν την επιλογή φόρτισης από ενσύρματη σε ασύρματη. Πέρα από αυτά υπάρχουν είσοδοι MicroUSB, USB-A και USB-C, οπότε μπορείτε να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή έχετε στη διάθεσή σας.

Δυστυχώς όμως υπάρχει και ένα βασικό μειονέκτημα που είναι ότι, η έξοδος ρεύματος είναι της τάξης των 5W και αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συμβατότητα με τις διαδικασίες ταχείας ασύρματης φόρτισης των Apple και Samsung που απαιτούν 7,5W και 9W αντίστοιχα. Επιπλέον, παρά ττην υποστήριξη Lightning, η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη από το MFi πρόγραμμα της Apple, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να σημαίνει πολλά για την ποιότητα και τη χρησιμότητά της. Τέλος, η τιμή του LXORY Dual Wireless Charging Pad έχει οριστεί στα $28,60.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*