Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Lenovo αποκαλύπτει τα Yoga Tab 3 και Yoga Tab 3 Pro

Μετά το περσινό Yoga Tablet 2 Pro έρχεται η ώρα για ανανέωση στόλου από τη Lenovo η οποία αποκάλυψε τα Yoga Tab 3 και Yoga Tab 3 Pro. Το δεύτερο είναι μικρότερο σε σχέση με πέρσι (με οθόνη 10 ιντσών και όχι 13) το οποίο σημαίνει μεγαλύτερη πυκνότητα στα pixels. Ο ενσωματωμένος προβολέας δέχεται επίσης μικροβελτιώσεις μιας και μπορεί να προβάλει εικόνα μεγέθους 70 ιντσών αλλά έχει μικρά περιθώρια κίνησης, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο είτε σε τοίχο είτε σε ταβάνι χωρίς να κάνετε τούμπες ολόκληρη τη συσκευή. Διαθέτει επίσης 4 ηχεία στο μπροστινό μέρος με τη Lenovo να δίνει επιπλέον βάρος στο “virtualized Dolby Atmos”, μια τεχνολογία που υπόσχεται surround sound. Ή τουλάχιστον ήχο που “ξεγελά” και ακούγεται έτσι. Με αυτά τα χαρακτηριστικά γίνεται προσπάθεια το Yoga Tab 3 Pro να χαρακτηριστεί ως πραγματικό Netflix tablet. Η συσκευή θα κοστίζει 499 δολάρια.



Όσον αφορά το “απλό” Yoga Tab 3 απευθύνεται σε μικρότερα πορτοφόλια. Έρχεται σε δύο μεγέθη, 8 και 10 ιντσών πάντα σε ανάλυση 1280x800, και με αντίστοιχη διαφορά τιμής (169 δολάρια και 199 δολάρια αντίστοιχα). Η Lenovo υπόσχεται μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, στερεοφωνικό ήχο και υποστήριξη gestures ώστε να μπορείτε να κάνετε πολύ απλές ενέργειες χωρίς το tablet να είναι στα χέρια σας. Το Yoga Tab 3 με οθόνη 8 ιντσών θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα ενώ το 10ιντσο αδερφάκι του αλλά και το Yoga Tab 3 Pro θα κυκλοφορήσουν εντός Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*