Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Logitech παρουσίασε το εργονομικό Logitech Ergo K860 keyboard (video)

*
H Logitech παρουσίασε ένα νέο εργονομικό πληκτρολόγιό της, το Logitech Ergo K860. Η κατασκευάστρια εταιρεία σημειώνει ότι είναι σχεδιασμένο ώστε να ξεκουράζει τον καρπό του χρήστη και ταιριάζει απόλυτα με τα MX Ergo και MX Vertical mice. H επιφάνεια ξεκούρασης του καρπού στο κάτω μέρος έχει τρία αφρώδη στρώματα και το ίδιο το περιφερειακό προσφέρει αρκετές επιλογές για το ύψος τοποθέτησής του, με τα σχετικά «ποδαράκια». Το Logitech Ergo K860 συνδέεται σε Mac και Windows PC μέσω Bluetooth ή μέσω του σχετικού USB dongle. Υποστηρίζει ακόμη το Flow software της Logitech και χρησιμοποιεί ένα σετ μπαταριών ΑΑΑ που μπορεί να κρατήσει έως και 2 χρόνια. Η τιμή του προϊόντος έχει οριστεί στα 129,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο Φεβρουάριο. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*