Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η MSI ανακοίνωσε τα καινούργια της laptops με Comet Lake H και τις νέες GPUs της Nvidia

*
Η MSI ανακοίνωσε νέα laptops που θα περιέχουν επεξεργαστές δέκατης γενιάς της σειράς Comet Lake H της Intel. Η εταιρεία αποκαλυψε τα χαρακτηριστικά και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των GS66 Stealth, GE66 Raider και Creator 17, τα οποία αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο του φετινού CES.



Από τα δύο gaming laptops (GS66 Stealth και GE66 Raider), το GS66 Stealth απευθύνεται κυρίως σε όσους αποσκοπούν σε επαγγελματική χρήση σε συνδυασμό με casual gaming. Από την άλλη, το GE66 Raider απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα καθαρά gaming laptop, το οποίο μάλιστα φέρει ένα light strip με 16 εκατομμύρια χρώματα στο μπροστινό μέρος της συσκευής. Αμφότερα έχουν νέα συστήματα ψύξης. Το GS66 Stealth φέρει τρεις ανεμιστήρες με o.1mm πτερύγια (τα λεπτότερα του κόσμου, σύμφωνα με την MSI), ενώ το GE66 Raider φέρει δύο ανεμιστήρες με 0.25mm πτερύγια. Επίσης η MSI ανακοίνωσε πως συνεργάστηκε με την Dynaudio για να αναβαθμίσει τον ήχο των laptops της. Μέσα τους φέρουν και μια μπαταρία 99.9Wh.

Το τρίτο λάπτοπ, το Creator 17, όπως δηλώνει και το όνομά του, απευθύνεται στους creative professionals. Το λάπτοπ διαθέτει οθόνη Mini-LED, η οποία γίνεται πιο σκοτεινή ή πιο φωτεινή με μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπλέον υποστηρίζει το Creator Center software της εταιρείας, το οποίο περιέχει επιπλέον εργαλεία για τους χρήστες.



Το GS66 Stealth ξεκινά από τα $1,599 και θα κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου. Τα GE66 Raider και Creator 17 ξεκινούν από τα $1,799 και θα κυκλοφορήσουν, και αυτά, στις 15 Απριλίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*