Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Mastercard υπόσχεται online πληρωμές μέσω selfies

Εάν ακολουθείτε συνεχώς τις τάσεις της μόδας σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και ονειρεύεστε ένα κόσμο όπου οι online συναλλαγές σας θα είναι δυνατό να πραγματοποιηθούν απλά μέσω μιας selfie, τότε αναμείνατε στο ακουστικό σας μια και πολύ σύντομα, η Mastercard πρόκειται να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας. Κατόπιν των δοκιμών σε ΗΠΑ, Καναδά και Ολλανδία, η εταιρεία πρόκειται να επεκτείνει τη χρήση της εν λόγω τεχνολογίας αναγνώρισης προσωπου σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες (στις οποίες δεν περιλαμβάνεται για την ώρα η Ελλάδα). Επιπλέον η Mastercard υποστήρίζει ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη από του χρόνου σε όλο τον κόσμο και στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το πως λειτουργεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*