Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε gaming monitors που εκμεταλλεύονται πλήρως τις τεχνολογίες των Xbox Series S και Xbox Series X

*
H Microsoft ανακοίνωσε μια σειρά από gaming monitors που εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τεχνολογίες των Xbox Series S και Xbox Series X. Ως γνωστόν, οι κονσόλες νέας γενιάς τη Microsoft προσφέρουν ανάλυση 4K στα 120Hz, HDR και Variable Refresh Rate (VRR). Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με τις Philips, ASUS και Acer οι κάτοχοι Xbox Series S και Xbox Series X μπορούν να απολαύσουν στο μέγιστο βαθμό τα όσα προσφέρει οπτικά το HDMI 2.1.

Το πρώτο monitor είναι το Philips Momentum 559M1RYV 55”. Απευθύνεται στους φανατικούς του console gaming, η διαγώνιός του έχει μέγεθος 55 ιντσών και ερχεται με ενσωματωμένο soundbar που φέρει τη σφραγίδα των ειδικών του ήχου, Bowers & Wilkins. Επιπλέον η τεχνολογία φωτισμού Ambiglow προσφέρει νέες, μοναδικές, οπτικές εμπειρίες. To Philips Momentum υποστηρίζει ανάλυση 4K με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και μέσω της τεχνολογίας AMD FreeSync Premium Pro, υπόσχεται μείωση του screen tearing. Ταυτόχρονα διαθέτει λειτουργία Xbox picture mode. Το monitor θα γίνει εμπορικά διαθέσιμο μέσα στο καλοκαίρι, με τιμή $1.599,99.


Philips Momentum 559M1RYV 55”

Το ASUS Strix Xbox Edition Gaming Monitor XG43UQ 43” είναι η επόμενη συσκευή της λίστας. Με χρόνο απόκρισης μόλις 1ms προσφέρει τη δυνατότητα για υψηλής ποιότητας εικόνα σε μεγάλη οθόνη. Είναι εφοδιασμένο με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro και υποστηρίζει κατά 90% την χρωματική γκάμα DCI-P3. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση DisplayHDR 1000 κάτι που εγγυάται την άψογη απόδοση των χρωμάτων. Το ASUS ROG Strix Xbox Edition XG43UQ 43″ θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021.

ASUS Strix Xbox Edition Gaming Monitor XG43UQ 43”

Τέλος το μεγέθους 28” Acer Xbox Edition Gaming Monitor με χρόνο απόκρισης 1ms και υποστήριξη VESA DisplayHDR 400, υπόσχεται υψηλές επιδόσεις και πιστή απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη. Είναι και αυτό εφοδισμένο με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium Pro. Επιπλέον, έρχεται με Acer VisionCare 3.0 και είναι από τα πρώτα monitors με πιστοποίηση TUV/Eyesafe. Επιπλέον, διαθέτει KVM switch, για ταχύτατη εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών PCs, δίχως να απαιτούνται τροποποιήσεις στο setup του monitor του keyboard και του mouse. Το Acer Xbox Edition Gaming Monitor XV282K KV θα λανσαριστεί μέσα στο φθινόπωρο, με τιμή $949,99.

Acer Xbox Edition Gaming Monitor XV282K KV 28”

Τέλος, για την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης, προτείνεται το Active HDMI Fiber Optic Cable της Cable Matters, η τιμή του οποίου αρχίζει από $64,99.

Ultra High Speed HDMI Cable supporting 4K at 120H 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*