Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα Surface Book 3, Surface Go 2 και Surface Headphones 2 (videos)

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων Surface που περιλαμβάνει τα Surface Book 3, Surface Go 2 και Surface Headphones 2. H μεγαλύτερη αλλαγή στο Surface Book 3 είναι η 10ης γενιάς CPU της Intel στο εσωτερικό της, ενώ σε επίπεδο διαστάσεων παραμένει στις 13.5 και 15 ίντσες. Θα υπάρχουν επιλογές για Core i5 ή Core i7 επεξεργαστές και το βασικό μοντέλο θα ξεκινάει από τα 1599 δολάρια, ενώ το πιο advanced στα 1999 δολάρια (με Nvidia GeForce GTX 1650 Max-Q GPU). Το 15ρι Surface Book 3 θα προσφέρει υποστήριξη για έως και Core i7 και επιλογές για Nvidia GeForce GTX 1660Ti και Quadro RTX 300 GPUs. Σε ό,τι αφορά τη μνήμη θα μπορεί να δεχτεί έως και 32GB RAM και στα του χώρου έως και 2TB PCIe NVMe SSDs.



Το Surface Go 2 είναι το μικρότερο tablet της σειράς με αλλαγές στο εσωτερικό και εξωτερικό. Η οθόνη έχει αποκτήσει λίγο μεγαλύτερη διαγώνιο (στις 10.5 ίντσες από τις 10) χωρίς αλλαγή στο σασί, κάτι που επιτυγχάνεται με τα μικρότερα περιθώρια γύρω της. Η ανάλυση που υποστηρίζει είναι έως και 1920x1280 με την αναλογία πλευρών να παραμένει σταθερή στο 3:2. Το βασικό μοντέλο θα έχει Pentium Gold CPU και θα κοστίζει 399 δολάρια, ενώ υπάρχουν επιλογές και για 8ης γενιάς Core m3. Στα 629 δολάρια θα υπάρχει η έκδοση με τα 8GB RAM και τον 128GB SSD δίσκο, ενώ το Type Cover θα πωλείται για άλλη μια φορά στα 99 δολάρια. Η νέα μπαταρία θα προσφέρει λειτουργεία για 10 ώρες, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα συνδεσιμότητας LTE στο ακριβό μοντέλο με Core m3 που θα κοστίζει 729 δολάρια.



Τέλος, η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε τα Surface Headphones 2. Θα προσφέρουν active noise cancellation, Bluetooth 5.0 και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που θα υποστηρίζει λειτουργία 20 ωρών. Η τιμή τους παραμένει σταθερή στα 249 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από τις 12 Μαΐου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*