Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τις τιμές και την ημερομηνία κυκλοφορίας των Xbox Series X, Xbox Series S

*
Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως τα Xbox Series S και Xbox Series X θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στις 10 Νοεμβρίου, ενώ επιβεβαίωσε και τις τιμές τους και την ημερομηνία των προ-παραγγελιών. Συγκεκριμένα, οι δύο next-gen κονσόλες θα είναι διαθέσιμες στην ημερομηνία που γνωρίζουμε από χθες και σε τιμές που φτάνουν τα €299 για το Xbox Series S και τα €499 για το Xbox Series X. Οι προ-παραγγελίες θα ανοίξουν στις 22 Σεπτεμβρίου και το γενικό μήνυμα της καμπάνιας θα είναι “Power Your Dreams”.

Επιπλέον, ξεκινώντας από την προσεχή εορταστική περίοδο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Xbo Game Pass Ultimate, θα έχουν πλήρη πρόσβαση στον κατάλογο του EA Play. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν, δίχως επιπλέον κόστος, να ασχοληθούν με δημοφιλή παιχνίδια της Electronic Arts,  όπως τα FIFA 20, Need for Speed Heat, Mass Effect Andromeda, Titanfall 2, Battlefield V, The Sims 4 και πολλά άλλα. Το ενδιαφέρον είναι ότι μερικά από τα παιχνίδια της ΕΑ θα είναι διαθέσιμα μέσω cloud και σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.


Στην ανακοίνωση της Microsoft αναφέρεται πως θα υπάρχει υποστήριξη για Spatial Sound, Dolby Atmos και Dolby Vision μέσω streaming media apps όπως τα Disney+, Vudu και Netflix που θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα. Ακόμα η υποστήριξη για Dolby Vision στον τομέα του gaming θα έρθει πρώτα στις επόμενης γενιάς κονσόλες Xbox μέσα στο 2021.

Έχουμε πλέον τα νέα από την μία εκ των δύο εταιρειών, αναμένουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα κι από πλευράς Sony. Μέχρι τότε…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Πολύ καλές τιμες και για τα δυο μηχανήματα. Δεδομένου ότι μιλάμε για μια εποχή που ο κόσμος δίνει 500-600 και βάλε για κινητό, τα 500 για καινούργιας γενιάς κονσόλα είναι εντάξει, σαφώς και δεν την θεωρώ φτηνή αλλα προσωπικά περίμενα να δούμε τιμές κοντά στα 600 ευρώ, επίσης το γεγονός ότι η κονσόλα αυτή θα βρίσκεται στο σαλόνι μας για τα επόμενα 5-6 χρόνια κάνει την αγορά της μια ικανοποιητική αγορά. Αν δούμε αντίστοιχες τιμές και απο Sony τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη μάχη στην καινούργια γενιά. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε και την τιμή του Switch 4k :)

    • RiderSoMysterious
    • Ε ρε και να ήταν διαθέσιμο day one το next gen update του Cyberpunk! Cyberpunk next gen με 300€! :p

      Δε θυμάμαι να είχαμε ποτέ next gen κονσόλα σε αυτήν την τιμή. Αν και τα 512gb αποθηκευτικού χώρου σε συνδυασμό με το κόστος επέκτασης είναι ένα θέμα.

      Ακόμα πιο ελκυστικό το Series X στα 500€. Τελικά το να φανταζόμαστε 600άρια ή ακόμα χειρότερα, μας έκανε καλό.

      • raiden5
      • To series S ειναι κονσολα των 4 teraflops γιαυτο και η τιμη αυτη, δεν υποστηρίζει 4Κ, και γενικα αν δεν ειχε SSD δεν θα το ελεγες και τοσο next gen μηχάνημα, ειναι πολυ κατω σε δυναμη απο τα PS5 και Series X.

    • Nintendotaliban
    • Η ''κακιά'' Εlectronic Arts προσφέρει δωρεάν πράμα,πώς και έτσι;Κρίμα που δεν ''πειραματίζεται'' όπως κάποιες άλλες με κερδοσκοπίες και αέρα κοπανιστό.
      Μπράβο στην ms που προσφέρει αυτό το ελκυστικό πακέτο,δεν λέω ότι είναι όλα ρόδινα -προφανώς κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις(πχ θα ήταν ιδανικό να στηριχθεί το game pass για pc αλλά χαλάλι,υπάρχουν αρκετές επιλογές για 3.99 το μήνα)

    • GamingFun
    • Από ότι φαίνεται η Microsoft φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος.
      Δεν ξέρω αλλά οι τιμές φαίνονται πράγματι ελκυστικές.
      Δεν μπορώ να καταλάβω, τι εννοούν όταν αναφέρουν πως "Τα XBOX SERIES X είναι υπό ανάπτυξη".
      Σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν και άλλες κονσόλες ή ότι δεν είναι ακομη έτοιμες;

    • vonzuchter
    • Oσο πιο απλα και με λιγοτερα λογια γινεται , ας μου πει καποιος που διαφερουν τα 2 μηχανηματα

      • Talk Show Host
      • Κάνε υπομονή μερικές μέρες. Έρχεται επεισόδιο στο ποντκαστ GameUp που θα αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες πέρα από το... μάρκετινγκ,

*