Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε νέα Surface Laptop Go και αναβαθμισμένο Surface Pro X (video)

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων Surface, το Surface Laptop Go και ένα αναβαθμισμένο Surface Pro X. Το Surface Laptop Go είναι μια προσιτή επιλογή με οθόνη αφής 12.4 ιντσών, αναλογία πλευρών 3:2 και ανάλυση 1536x1024. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας επεξεργαστής Intel Core i5-1035G1 10ης γενιάς με Intel UHD Graphics, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε 4GB ή 8GB LPDDR4X μνήμης και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου SSD. Η τιμή του ξεκινάει από τα 550 δολάρια και φτάνει έως και τα 900 (δολάρια).



Το νέο Surface Pro X έρχεται με οθόνη αφής 13 ιντσών, αναλογία πλευρών 3:2 και ανάλυση 2880x1920. Η Microsoft το χαρακτηρίζει το μικρότερο Surface Pro που έχει κατασκευάσει. Στο εσωτερικό του βρίσκονται δύο custom chipsets, ένα από την Microsoft και ένα από την Qualcomm. Από χαρακτηριστικά έχουμε επιλογές από 8GB LPDDR4 μνήμης και από 128G SSD δίσκο. Είναι συμβατό με το Surface Pro X keyboard που κυκλοφόρησε πέρσι και οι τιμές του ξεκινούν από τα 1500 και φτάνουν μέχρι τα 1800 δολάρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*