Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε νέα μεγέθη για τα Seagate Expansion Cards των Xbox Series

*
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Microsoft ανακοίνωσε επιπλέον επιλογές για τις κάρτες επέκτασης για τον αποθηκευτικό χώρο των Xbox Series X και Xbox Series S. Μετά το λανσάρισμα των 1ΤΒ expansion cards, έρχονται πάλι απο τη Seagate κάρτες 512GB και 2ΤΒ.

Η expansion card του 1ΤΒ κοστίζει αυτή τη στιγμή $200. Τα 512GB θα κοστίζουν $140, ενώ τα 2ΤΒ $400, όπως ανακοίνωσε η Pamela Wang, απο την ομάδα “Designed for Xbox”.

Οι expansion cards των Xbox Series X και Xbox Series S είναι plug ‘n’ play. Απλά τις συνδέετε στην ειδικά σχεδιασμένη θύρα πίσω απο την κονσόλα είναι έτοιμες για χρήση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας παιχνίδια στην εξωτερική μονάδα, καθώς και να τα τρέξετε απο εκεί. Επιπλέον, μπορείτε να μετακινήσετε παιχνίδια απο και προς την ενσωματωμένη μονάδα αποθήκευσης της εκάστοτε κονσόλας. Οι Seagate expansion cards είναι ειδικά σχεδιασμένες για να έχουν ακριβώς την ίδια απόδοση με τον εσωτερικό SSD των Xbox Series X και Xbox Series S.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*