Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft ανακοίνωσε το Surface Pro 3

Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο Surface tablet, το οποίο «μπορεί να αντικαταστήσει το laptop σας», σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Surface Computing τμήματος της εταιρείας Panos Panay. Ο λόγος για το Surface Pro 3, το οποίο έρχεται με οθόνη 12 ιντσών ανάλυσης 2160x1440, 9.1 χιλιοστά πάχος και βάρος 800 γραμμάρια. Στο ακριβότερο μοντέλο βρίσκουμε επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i7, έως 8GB μνήμη RAM, ενώ η χωρητικότητα του δίσκου του ξεκινάει από τα 64GB και φτάνει έως και τα 512GB. Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, το Surface Pro 3 έχει καλύτερη απόδοση (κατά 10%) από το υφιστάμενο μοντέλο της σειράς, το Surface Pro 2. Το νέο Surface θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά μοντέλα (Core i3, Core i5 και Core i7), με την τιμή τους να ξεκινάει από τα $799.



Τα εν λόγω tablets «τρέχουν» λειτουργικό Windows 8.1, ενώ διαθέτουν μπαταρία με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (σε σχέση με τα προηγούμενα Surface Pro μοντέλα), καθώς και θύρες USB 3.0. Επίσης θα κυκλοφορήσει με μία σειρά από docks, με υποστήριξη εξόδου εικόνας πάνω από 4Κ, καθώς και στυλό για χρήση στην οθόνη αφής. Το Surface Pro 3 θα διατίθεται από τις 21 Μαΐου για προ-παραγγελία τόσο στο online eShop της Microsoft, όσο και σε third-party καταστήματα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • doa5
    • Έτσι όπως το πάνε θα κυκλοφορήσουν 15αρι και θα το "βαφτίσουν" και αυτό tablet....έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε πάντως....και η έννοια φορητότητα θα πάψει να ισχύει με το "εύχρηστο" της έννοιας!!

      Δεν το συζητώ ΦΟΒΕΡΑ τα surface tablets (και εγώ windows tablet έχω) όμως μέχρι και 10' ΟΚ από εκεί και πέρα και με αυτά τα χαρακτηριστικά (και τις ίντσες όλο και να "ανεβαίνουν") ALL IN ONE θα έπρεπε να αρχίζουν να τα χαρακτηρίζουν.

*