Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αναστέλλει όλες τις νέες πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών στην Ρωσία

*
H Microsoft αποφάσισε να αναστελλει όλες τις νέες πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών στην Ρωσία. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας, Brad Smith και η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο επίσημο blog της Microsoft. Να σημειώσουμε ότι το όνομα του Xbox δεν αναφέρεται πουθενά αλλά όπως φαίνεται περιλαμβάνονται στα προϊόντα που θα σταματήσουν να υπάρχουν στην αγορά της Ρωσίας.

"Όπως ο υπόλοιπος κόσμος, είμαστε τρομοκρατημένοι, νευριασμένοι και στεναχωρημένοι από τις εικόνες και τις ειδήσεις που έρχονται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Καταδικάζουμε την αναιτιολόγητη, απρόκλητη και παράνομη εισβολή από την Ρωσία. Έτσι αποφασίσαμε σήμερα ότι θα τεθούν σε αναστολή όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας στην Ρωσία. Επιπλέον είμαστε σε επαφή και εργαζόμαστε με τις κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, ώστε να σταματήσουμε πολλές πτυχές των εργασιών μας στην Ρωσία και να συμμορφωθούμε στις κυβερνητικές κυρώσεις” ήταν τα λόγια του προέδρου της Microsoft.


O Brad Smith συνέχισε, λέγοντας “Από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος, έχουμε ενεργήσει κατά των Ρωσικών τοποθετήσεων, να καταστρέψουν η να αποδιοργανώσουν ενάντια σε πάνω από 20 ουκρανικές κυβερνήσεις που αφορούν τις χρηματοοικονομικές οργανώσεις και τα τμήματα του IT. Επίσης έχουμε κινηθεί ενάντια στις ηλεκτρονικές επιθέσεις που έχουν στόχο τους απλούς πολίτες, και ανησυχούμε μήπως αυτές οι επιθέσεις καταπατούν την σύμβαση της Γενεύης"

"Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πόρους στους ανθρώπους της Ουκρανίας. Οι φιλανθρωπικές ομάδες της Microsoft και της ΟΗΕ εργάζονται σκληρά με την επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες παρέχοντας τους τεχνολογική και οικονομική βοήθεια από τις ηλεκτρονικές επιθέσεις".

"Ως εταιρεία είμαστε δεσμευμένοι για την ασφάλεια των υπαλλήλων μας στην Ουκρανία, και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους για να τους παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια, ακόμα και εκείνους που χρειάστηκαν να τρέξουν για την ζωή τους η να βρεθούν σε κάποιο ασφαλές σημείο. Όπως πολλοί άλλοι, είμαστε δίπλα στην Ουκρανία για να επανέλθει η ειρήνη, ενώ σεβόμαστε την Ουκρανική κυριαρχία για την προστασία των ανθρώπων της".

Με αυτές τις λέξεις έκλεισε την ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*