Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft αποκάλυψε το Surface Go

*
Ναι μεν η Microsoft βρίσκεται εκτός συναγωνισμού στην αγορά των smartphones, όμως δε συμβαίνει το ίδιο με τα tablets και μέλιστα με λειτουργικό σύστημα Windows S. Μάλιστα, η εταιρεία μόλις λανσάρισε το Surface Go με οθόνη 10''. Έχει το ίδιο μέγεθος με το Surface Pro, όμως είναι φτηνότερο και πιο ελαφρύ. Πιο συγκεκριμένα, το Surface Go διαθέτει οθόνη αναλογίας 3:2 με ανάλυση 1800 x 1200. Ζυγίζει περίπου 520 γραμμάρια και στο εσωτερικό του χτυπάει ο επεξεργαστής Pentium Gold 4415Y, με επιλογές για 4 GB ή 8 GB RAM. Από την άλλη, οι επιλογές για αποθηκευτικό χώρο είναι είτε 64 GB eMMC ή 128 GB SSD. Επιπλέον, για την ώρα τουλάχιστο, η Microsoft προσφέρει το Surface Go μόνο με Wi-Fi ενώ ή έκδοση με LTE θα αφιχθεί αργότερα μέσα στο 2018. Το γεγονός ότι διαθέτει Windows S σημαίνει ότι υπάρχει μόνο ο Edge browser και το Microsoft Store για downloads, όμως είναι δυνατή η αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση των Windows 10. Η τιμή του Surface Go ξεκινάει από τα $399 για την έκδοση με τα 4/64 GB και ανεβαίνει ως τα $549 για την αντίστοιχη των 8/128 GB. Όσον αφορά τα accessories για το νέο tablet, θα πρέπει να διαθέσετε $35 για wireless mouse, $99 για Type Cover και $99 για το Surface Pen. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και οι αποστολές θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται από τον Αύγουστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*