Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft θέλει το Steam και το Epic Games Store στο app store των Windows 11

*
Ο Panos Panay της Microsoft δήλωσε πως η εταιρεία επιθυμεί να έχει τα Steam και Epic Games Store στο app store των Windows 11. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι νέες πολιτικές της εταιρείας (όπως το να αφήνει το 100% των εσόδων από third-party platforms στους developers) σχεδιάστηκαν με εναλλακτικά ψηφιακά καταστήματα στο μυαλό.

Παρόλα αυτά κάποιες πολιτικές της εταιρείας ενδέχεται να σταθούν εμπόδιο σε αυτό το εγχείρημα. Οι developers μπορούν να κρατήσουν το 100% των εσόδων από τις εφαρμογές τους, εκτός και αν αυτές είναι εφαρμογές video games. Έτσι δημιουργούνται αμφιβολίες για το αν η Valve και η Epic θελήσουν να επιτρέψουν στη Microsoft να κρατήσει ποσοστό των εσόδων τους σε περίπτωση που τα ψηφιακά τους καταστήματα διατεθούν από το νέο λογισμικό των Windows.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλει πραγματικά να διαθέσει το Steam και το Epic Games Store μέσα από το δικό της app store θα πρέπει να κάνει κάποιους συμβιβασμούς. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί μέσα στους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*