Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft καθυστερεί την κυκλοφορία των Surface Earbuds της

*
H Microsoft είχε ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει τα Surface Earbuds της μέχρι τα τέλη του 2019, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως η διάθεσή τους θα καθυστερήσει. Όπως σημείωσε σε σχετικό του tweet ο Panos Panay, χρειάζεται παραπάνω χρόνος για να είναι έτοιμο το προϊόν και ως εκ τούτου η ημερομηνία κυκλοφορίας του μετατίθεται για την άνοιξη του 2020. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη δικαιολογία για αυτήν την απόφαση και οι ενδείξεις είναι πως η Microsoft δεν υπολόγισε σωστά το κομμάτι της παραγωγής.

Τα Surface Earbuds δίνουν πλέον νέο ραντεβού σε γκρι και λευκό χρώμα στην τιμή των 249 δολαρίων. Δείτε παρακάτω ένα σχετικό hands on video για να τα γνωρίσετε καλύτερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*