Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft μάς προετοιμάζει για την έλευση του HoloLens 2

*
Δεν αποκλείεται η Microsoft να έχει ξεκινήσει να μας προετοιμάζει για ανακοινώσεις σχετικά με το HoloLens 2. Δεν αποκλείεται τα αποκαλυπτήρια να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress. Λέγεται ότι στο πνεύμα αυτό κινείται το νέο video που ανέβασε ο Alex Kipman, δημιουργός του HoloLens, το οποίο αναφέρεται στη συνέντευξη τύπου που θα δώσει η εταιρεία στις 24 Φεβρουαρίου. Αν και δεν ξεκαθαρίζεται κάτι, εμφανίζεται κάτι που μοιάζει με επεξεργαστή και ανθρακονήματα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft, παρόντες θα είναι ο CEO Satya Nadella, ο Alex Kipman και η CVP Julia White. Η εταιρεία εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό πάνω στο διάδοχο του HoloLens headset και το νέο μοντέλο αναμένεται να προσφέρει βελτιωμένη οπτική γωνία και να είναι περισσότερο άνετο λόγω του ότι θα είναι πιο ελαφρύ. Επιπλέον θα είναι εφοδιασμένο με τον τελευταίας γενιάς αισθητήρα Kinect, επεξεργαστή ARM Qualcomm Snapdragon 850 και custom έκδοση των Windows.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*