Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft προετοιμάζει τα Windows 10 Lean

*
Επειδή υπάρχουν και συσκευές με περιορισμένο χώρο αποθήκευσης, η Microsoft προετοιμάζει μια νέα έκδοση των Windows 10. Η ονομασία της είναι Windows 10 Lean και καταλαμβάνει 2GB λιγότερα σε σχέση με τις standard editions του νεότερου λειτουργικού της εταιρείας του Redmond. Δεν υπάρχουν εφαρμογές όπως οι Registry Editor, Internet Explorer, wallpaper, Microsoft Management Console, drivers για CD και DVD drives, ενώ στο Windows Central σημειώνεται ότι η εν λόγω έκδοση έχει σκοπό να εξασφαλίσει ότι tablets και laptops με μικρό αποθηκευτικό χώρο, θα μπορούν να εγκαταστήσουν τα updates του λειτουργικού συστήματος. Τέλος, για την ώρα τουλάχιστο, τα Windows 10 Lean έχουν πολλά bugs, μιας και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξή τους και παραμένει αβέβαιο το αν η Microsoft αποφασίσει να εξασφαλίσει το μέλλον τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*