Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft προσφέρει νέο Surface Membership Plan για μικρές επιχειρήσεις

Χωρίς ιδιαίτερο ντόρο, η Microsoft ξεκίνησε ένα νέο Surface Membership Plan για μικρές επιχειρήσεις, που θα τους επιτρέπει την απόκτηση του πιο πρόσφατου hardware της σειράς Surface, με μηνιαίο αντίτιμο που θα ξεκινά από 32.5 δολάρια. Το πλάνο περιέχει τα τωρινά Surface Book, Surface Pro 4 και Surface 3, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα για δωρεάν αναβάθμιση σε επόμενα μοντέλα, όταν αυτά κυκλοφορήσουν. Επιπροσθέτως, παρέχεται η δυνατότητα για εγκατάσταση του hardware και software, tech support, εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης αλλά και προστασία από ενδεχόμενα ατυχήματα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό.

Εξυπακούεται βέβαια πως ανάλογα με τις επιλογές σας ποικίλλει και το μηνιαίο αντίτιμο, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 32.5 δολάρια το μήνα και να καταλήγουν σε περίπου 221 δολάρια για τις πιο ακριβές και εξεζητημένες επιλογές στο hardware. Τέλος, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις και όχι ιδιώτες, αν και παρέχεται η επιλογή για αγορά ενός μόνο μοντέλου Surface, ενώ για να μπορ΄σετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να συνεργαστείτε με τη LiftForward, την εταιρία που θα αναλάβει τις πληρωμές σας προς την Microsoft.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*