Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη των Windows 7

*
Στο τέλος της διαδρομής τους έφτασαν τα Windows 7. Έπειτα απο 10 χρόνια υποστήριξης, η Microsoft τελειώνει τα security updates για το λειτουργικό σύστημα σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2020. Αυτό σημαίνει οτι όποιος εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί θα είναι ευάλωτος σε bugs και όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί δεν θα μπορεί να επιλυθεί.

Για να είστε σίγουρα προστατευμένοι στο μέλλον, καλύτερα να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σύστημα σας. Το 2015 η Microsoft έκανε αναβαθμίσεις απο τα Windows 7 και 8.1 δωρεάν για το πρώτο χρόνο, ωστόσο αν και σταμάτησαν επισήμως οι αναβαθμίσεις στα Windows 10 το Δεκέμβιο του 2017 υπάρχει ενα loophole το οποίο σας επιτρέπει, όσο έχετε Windows 7 ή Windows 8.1 να εγκαταστείσετε τα Windows 10 δωρεάν.


Αν και η επιτυχής εγκατάσταση των Windows 10 δεν είναι η ίδια με ένα νόμιμο license, ίσως να καταπατάτε το license agreement χρησιμοποιώντας κλειδί Windows 7 για τα Windows 10.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*