Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Motorola ανακοίνωσε το smartphone Moto G Stylus 5G (video)

Η Motorola αποκάλυψε το διάδοχο ενός πολύ καλού της budget smartphone, το Moto G Stylus 5G. Η συσκευή προσφέρει παρόμοιο hardware με την 4G έκδοσή της με εξαίρεση στον επεξεργαστή, ο οποίος είναι Snapdragon 480 5G, ενώ η συνδεσιμότητα είναι sub-6GHz 5G. Επιπλέον η μπαταρία του είναι μεγαλύτερη στα 5.000mAh. Η τιμή του θα είναι 399$ και θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Η οθόνη του G Stylus 5G είναι 6,8 ιντσών με ανάλυση 1080p. Η μνήμη RAM του είναι 4GB ενώ φέρει 128GB ελεύθερου χώρου. Διαθέτει επίσης υποδοχή για ακουστικά 3.5mm. Στο πίσω μέρος του βρίσκονται κάμερες. Η κύρια είναι 48 MP f/1.7, η ultrawide είναι 8 MP και η macro 5 MP. Υπάρχει μάλιστα και ένας αισθητήρας βάθους 2 MP. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βρίσκεται η 16 MP selfie camera.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*