Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NVIDIA τερματίζει το GeForce Partner Program

*
H NVIDIA ανακοίνωσε ότι τερματίζει το GeForce Partner Program (GPP) της. Με το GPP, ζητήσαμε από τους συνεργάτες μας να δίνουν ονόματα στα προϊόντα τους με τρόπο που να είναι ξεκάθαρος σε όλους. Η επιλογή της GPU είναι κάτι που καθορίζει τη gaming πλατφόρμα, οπότε, η φίρμα θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Δεν θα πρέπει να κρύβονται υποκατάστατες GPU. Οι περισσότεροι συνεργάτες συμφώνησαν. Έχουν τις δικές τους μάρκες και αυτό δεν άλλαξε με το GPP. Οι ίδιοι αποφασίζουν το πως θα εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους προς τους gamers. Παρόλα αυτά, σήμερα ανακοινώνουμε τον τερματισμό του GPP, προκειμένου να αποφευχθούν οι οποιεσδήποτε λάθος εντυπώσειςς που πιθανό να δημιουργούνται για τη δουλειά που κάνουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς το PC gaming.

Όμως, σε αντίθεση με το τι υποστηρίζει η NVIDIA, είναι γνωστό ότι η ASUS δεν μπόρεσε να πουλήσει τις κάρτες της AMD κάτω από το ROG gaming brand και ήταν υποχρεωμένη να δημιουργήσει τη φίρμα AREZ. Πάντως, όλα τα παραπάνω μοιάζουν περισσότερο με κίνηση δημοσίων σχέσεων, ειδικά μετά την αντεπίθεση της AMD. Παρόλα αυτά, ο τερματισμός του προγράμματος θα είναι υπέρ των παικτών, μιας και οι κατασκευαστές θα μπορούν και πάλι να πουλήσουν GPU's της AMD. Εκτός αν η AMD ανατρέψει το σκηνικό και δημιουργήσει νέες φίρμες με τους κατασκευαστές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*