Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo αδυνατεί να ικανοποιήσει τη ζήτηση για κονσόλες Nintendo Switch

*
Η Nintendo αδυνατεί να ικανοποιήσει τη ζήτηση για κονσόλες Nintendo Switch και το πλάνο παραγωγής της για τους επόμενους μήνες κινείται στα όρια της αβεβαιότητας, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης σε ημιαγωγούς.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των επενδυτών, ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας, Shuntaro Furukawa, σημείωσε, "Η ζήτηση για hardware συνεχίζει να υπερβαίνει τις προσδοκίες μας, ακόμα και μετά την έναρξη του ημερολογιακού έτους και η παραγωγή δεν μπορεί να ικανοποιήσει την υψηλή ζήτηση, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την έλλειψη ημιαγωγών, σε παγκόσμιο επίπεδο".


"Παρόλο που για την ώρα προσπαθούμε να παράξουμε όσο το δυνατό περισσότερες κονσόλες, είναι γεγονός ότι τα πλάνα μας που σχετίζονται με την παραγωγή είναι περισσότερο αβέβαια, σε σχέση με τα προηγούμενα οικονομικά έτη. Οι προβλέψεις μας για τις ετήσιες πωλήσεις είναι βασισμένες στην προϋπόθεση ότι θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα υλικά για την παραγωγή, όμως αν έχουμε τη δυνατότητα να παράξουμε περισσότερα συστήματα, θα μπορέσουμε να δουλέψουμε σκληρά για να καλύψουμε τη μεγάλη ζήτηση, όπως επίσης θα μπορέσουμε να αποστείλουμε και να πουλήσουμε αυτές τις κονσόλες", συμπλήρωσε ο Furukawa, όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο εφικτός είναι ο στόχος της Nintendo να πουλήσεις 25,5 εκ. Nintendo Switch το τρέχον οικονομικό έτος.

Προφανώς, η Nintendo δεν είναι η μόνη εταιρεία που αντιμετωπίζει προβλήματα με την προμήθεια ημιαγωγών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*