Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo βελτιώνει συνεχως τα Joy-Con controllers δηλώνει ο Doug Bowser

*
Ο πρόεδρος της Nintendo of America, Doug Bowser, σχολίασε ότι η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς τα Joy-Con controllers του Nintendo Switch, με το κυριότερο πρόβλημα να παραμένει το drifting.

"Καθώς βαδίζουμε προς τα πέντε χρόνια του Nintendo Switch, παρατηρούμε το gameplay, παρατηρούμε τη φθορά σε συστήματα που έχουν επιστραφεί και κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις στα Joy-Con, περιλαμβανομένου του αναλογικού μοχλού", είπε ο Bowser.


"To Nintendo Switch OLED, έχει τον ίδιο ανανεωμένο αναλογικό μοχλό που υπάρχει επίσης στο original Nintendo Switch και στο Nintendo Switch Lite", συμπλήρωσε.

Ακόμα, ο Bowser ανταποκρίθηκε και στα παράπονα των fans για το ανεπαρκές emulation του Ν64 στο Switch Online.

"Αναζητούμε συνεχώς τρόπους για να κάνουμε τα online features και αυτά τα παιχνίδια καλύτερα και συνεχίζουμε να προσθέτουμε αξία μέσω υπηρεσιών και περισσότερων παιχνιδιών όσο περνάει ο καιρός. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη τη γνώμη των καταναλωτών και συνεχίζουμε να αναζητούμε τρόπους βελτίωσης των επιδόσεων. Για εμάς πρόκειται για ποιότητα και εξαιρετικό περιεχόμενο με μοναδική αξία".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*