Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nubia παρουσίασε το Alpha wearable smartphone

*
Οι flexible οθόνες βρίσκονται σε κάθε σημείο του Mobile World Congress 2019 και όλες σχεδόν οι εταιρίες χρησιμοποιούν την εν λόγω τεχνολογία για τη δημιουργία smartphones. Όμως η Nubia πρωτοτυπεί, κάνοντας κάτι τελείως διαφορετικό και πιο συγκεκριμένα ένα wearable 'smartphone' με στενή οθόνη που τυλίγεται γύρω από τον καρπό. Η 4'' OLED 960x192 οθόνη της συσκευής κατασκευάζεται από τη Visionox, που ειδικεύεται στις flexible οθόνες. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη flexible οθόνη που υπάρχει σε wearable και προστατεύεται από πολυαμίδιο, ένα υλικό που είναι ανθεκτικό στη θερμότητα. Επιπλέον η συσκευή είναι αδιάβροχη. Στο εσωτερικό της χτυπάει το Snapdragon Wear 2100 chipset της Qualcomm, διαθέτει 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία χωρητικότητας 500mAH που σύμφωνα με τη Nubia διαρκεί 1 με 2 ημέρες. Υπάρχει υποστήριξη για Bluetooth, WiFi και 4G eSIM κάτι το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα, να πραγατοποιήσετε κλήσεις και να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο χωρίς να υπάρχει συμβατικό smartphone σε κοντινή απόσταση. Σε περίπτωση που θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες, σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμη η κάμερα με αισθητήρα 5MP.



Δεν λείπει το fitness tracker με βασικές λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου, άσκησης και καρδιακής λειτουργίας. Όλα αυτά είναι προσβάσιμα μέσω ενός custom-made wearable OS που υποστηρίζει φωνητικές εντολές, multi-touch και χειρονομίες. Το Nubia Alpha θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά μοντέλα: Bluetooth-only model με τιμή €449, black 4G eSim στα €549 και επίχρυσο (18-karat) 4G eSim στα €649. Τουλάχιστο ένα από τα μοντέλα αυτά θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*