Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia ανακοίνωσε την RTX 3090 Ti, τη νέα ναυαρχίδα των GPUs της (video)

*
Η Nvidia αποκάλυψε τη νέα της GPU, την GeForce RTX 3090 Ti, η οποία είναι ταχύτερη σε μνήμη και επιδόσεις. Εμφανισιακά μοιάζει πολύ με την RTX 3090, όμως στο εσωτερικό της RTX 3090 Ti βρίσκουμε 24GB GDDR6X που τρέχει στα 21Gbos. Πρόκειται για το ίδιο μέγεθος VRAM, όμως με 7,7% μεγαλύτερη ταχύτητα, κάτι που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε 4K gaming και AI tasks.

Σύμφωνα με την Nvidia η RTX 3090 Ti θα προσφέρει 40 teraflops GPU performance (11% μεγαλύτερη ταχύτητα από τα 36 teraflops του RTX 3090), 78 teraflops για ray tracing και 320 teraflops για AI tasks. Πληροφορίες για base και boost clocks δεν έχουν δοθεί για την ώρα, όμως φαίνεται πως η RTX 3090 Ti θα είναι σε γενικές γραμμές περίπου 10% γρηγορότερο από την RTX 3090.


Πλέον αναμένουμε την πλήρη λίστα χαρακτηριστικών της νέας GPU, καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας της και την τιμή της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*