Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia καθυστερεί την κυκλοφορία της GeForce RTX 3070

*
Μετά την χαοτική κατάσταση με την κυκλοφορία της GeForce RTX 3080, η Nvidia ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της πως η κυκλοφορία της επερχόμενης κάρτας γραφικών GeForce RTX 3070 θα καθυστερήσει μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Η GeForce RTX 3070 ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει διαθέσιμη στις 15 Οκτωβρίου, ωστόσο η κατάσταση που επικράτησε με την υψηλή ζήτηση της RTX 3080 και το θέμα του scalping που απασχόλησαν την κοινότητα του PC, η Nvidia θα αξιοποιήσει το delay ώστε τα καταστήματα λιανικής να εξοπλιστούν με περισσότερα τεμάχια για τους καταναλωτές. Η RTX 3070 είναι το φτηνότερο μοντέλο της νέας σειράς RTX 3000 και υπόσχεται δυνατές επιδόσεις κοντά στα επίπεδα της RTX 2080 Ti, με 60% περισσότερη ταχύτητα από την RTX 2070.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*