Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nvidia χαρίζει τη Cyberpunk 2077 έκδοση της RTX 2080 Ti GPU (trailer)

Η Nvidia GeForce, σε συνεργασία με τη developer CD Projekt Red χαρίζουν 77 limited edition GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 graphics cards. Τα χρώματα της GPU είναι cyberpunkian yellow και black και φέρει το λογότυπο του παιχνιδιού. Η Nvidia έχει κατασκευάσει συνολικά 200 τεμάχια. Τα 77 θα τα χαρίσει και τα υπόλοιπα θα χρησιμοποιηθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μια βόλτα από τις σελίδες της Geforce στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- Twitter, Facebook ή Instagram- και στη συνέχεια like, share ή retweet το σχετικό post. Ακόμα θα χρειαστεί να απαντήσετε στο post, κάνοντας tag ένα φίλο σας με το hashtg #RTXOn. Όλα αυτά πριν τις 28 Φεβρουαρίου 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*