Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OnePlus teaseάρει το OnePlus Band fitness tracker της, ενώ διέρρευσαν ήδη χαρακτηριστικά και design

*
Η OnePlus μπαίνει σε μια νέα κατηγορία με το πρώτο της fitness tracker, κάνοντας το σχετικό teasing για το OnePlus Band, την ώρα που ήδη έχουμε μάθει τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Η εταιρεία αποκάλυψε μέσω του ινδικού της account στο Twitter μια νέα συσκευή που θα βοηθάει το χρήστη να πετύχει τους στόχους του και να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη.



Ωστόσο, τα πρώτα leaks είναι ήδη γεγονός. Ο Ishan Agarwal δημοσίευσε όλες τις πρώτες πληροφορίες, όπως το λανσάρισμα του προϊόντος στην Ινδία στις 11 Ιανουαρίου. Από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουν: η καταγραφή των καρδιακών παλμών, η μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, η καταγραφή ύπνου, η οθόνη αφής AMOLED 1.1 ίντσας, η μπαταρία που θα διαρκεί για 14 μέρες, η προστασία κατά IP68 και τα 13 modes ασκήσεων.



Τέλος, μέσω του Mukul Sharma ήρθαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες εικόνες του OnePlus Band.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*