Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OnePlus ανακοίνωσε το OnePlus Nord 2 Pac-Man edition

*
Η OnePlus, με κάθε νέο μοντέλο smartphone κυκλοφορεί πάντα και μια special edition και τώρα ήρθε η ώρα του OnePlus Nord 2 5G. Αυτή τη φορά, η εταιρεία σπάει τη ρουτίνα των θεμάτων απο αυτοκίνητα και περνάει στον χώρο των video games. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε το OnePlus Nord 2 x Pac-Man edition, με ειδικά διαμορφωμένο σχέδιο βασισμένο στον αγαπημένο μας φαντασματοφάγο.

Το πίσω μέρος του smartphone περιλαμβάνει ένα κομμάτι film με ένα μικρό logo του Pac-Man το οποίο φωσφορίζει στο σκοτάδι για να αποκαλύψει την κλασσική πίστα-μάζα του arcade τίτλου. To OnePlus Nord 2 5G έρχεται μαζί με μια ημιδιάφανη θήκη που έχει τυπωμένο τον Pac-Man και τους αιώνιους αντιπάλους του: Inky, Blinky, Pinky και Clyde. Μόλις το κινητό ενεργοποιηθεί, προβάλλεται ένα απο τα 8 custom wallpapers με θέμα τον Pac-Man. Επιπλέον, υπάρχει και custom animation φόρτισης με τον αγαπημένο χαρακτήρα. Οι ήχοι των notifications είναι retro, και έχουν προσαρμοστεί και τα εικονίδια. Το κουτί είναι επίσης σχεδιασμένο με βάση τον Pac-Man.


Οι αγοραστές που θα παραγγείλουν το smartphone απευθείας απο την OnePlus, θα λάβουν στο πακέτο και ένα Pac-Man stand το οποίο μπορούν να κατασκευάσουν οι ίδιοι σε στύλ Lego. Το OnePlus Nord 2 x Pac-Man Edition θα έχει προεγκατεστημένο και το Pac-Man 256, ένα δωρεάν παιχνίδι για φορητές συσκευές που λανσαρίστηκε το 2015.

Πλην των κοσμητικών διαφορών, το τηλέφωνο θα είναι ακριβώς το ίδιο. Η οθόνη του έχει μέγεθος 6,43 ίντσες, ανάλυση 1080p με 90Hz OLED πάνελ. Ο επεξεργαστής είναι ο MediaTek Dimensity 1200 και η μπαταρία 4500 mAh, με 65W dash charging. Η τριπλή οπίσθια κάμερα είναι 50 megapixels με 8 megapixels υπερευρυγώνιο φακό και 2 megapixels μονοχρωματική κάμερα. Το OnePlus Nord 2 x Pac-Man edition θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2021 έναντι €529 στην Ευρώπη. Όπως και το OnePlus Nord 2, η special edition δε θα είναι διαθέσιμη στην Αμερική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*