Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Oppo ανακοίνωσε το Find X3 Pro με Snapdragon 888

*
Ύστερα από πολλές διαρροές, η Oppo ανακοίνωσε επιτέλους το Find X3 Pro, το flagship smartphone της για το 2021. Η νέα συσκευή έρχεται με ιδιαίτερο και ασυνήθιστο design σε μια περίοδο που η Oppo έχει ξεπεράσει τη Huawei στην κινεζική αγορά και στοχεύει στο να διευρύνει την πρωτιά της. Το πρώτο χαρακτηριστικό που τραβάει την προσοχή είναι η προεξοχή των καμερών στο πίσω μέρος της συσκευής, το οποίο δένει αρμονικά με την υπόλοιπη επιφάνεια με ένα έντονο glossy look.

Στο camera setup βρίσκουμε τη βασική και την ultrawide να χρησιμοποιούν αισθητήρες 50MP 1/1.56-ιντσών Sony IMX766. Υπάρχει επίσης μια κάμερα 3MP microlens με έως και 60x magnification. Η εταιρεία παρέλειψε να συμπεριλάβει ένα periscope zoom lens, όμως υπάρχει telephoto lens, ένας αισθητήρας 13MP με 2x optical zoom.

Η οθόνη του είναι 3216x1440 LTPO OLED με φωτεινότητα που φτάνει τα 1,300 nits και με refresh rate έως και 120Hz. Χάρη στο ColorOS, η οθόνη του μπορεί να αποδώσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, σε αντίθεση με άλλες οθόνες για smartphones που φτάνουν τα 16,7 εκατομμύρια.


Μέσα του φέρει έναν επεξεργαστή Snapdragon 888, 12GB μνήμης RAM και χωρητικότητα 256GB. Η μπαταρία των 4.500mAh που περιέχει μπορεί να υποστήριξη γρήγορη φόρτιση σε έως και 30W (πλήρης φόρτιση σε 80 λεπτά). Η Oppo αναμένεται να ανακοινώσει την τιμή του Find X3 Pro, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, εντός των επόμενων ημερών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*