Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Oppo ανακοίνωσε το Oppo Reno7 Pro League of Legends edition

*
Η αγάπη του κοινού για το League of Legends φέρνει την Oppo στην αποκάλυψη ενός νέου σχετικού τηλεφώνου, του Oppo Reno7 Pro League of Legends edition. Η συσκευή έχει ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας και το τηλέφωνο θα έχει αρκετές διαφορές στο σχεδιασμό από το κλασικό μοντέλο. Στην πλάτη του θα υπάρχει ειδική χάραξη και χρωματισμούς στα πλαίσια της κάμερας και τις άκρες του σασί, ενώ θα φέρει και κουτί στη μορφή πυραύλου από το rocket cannon της Jinx. Θα κυκλοφορήσει παράλληλα και μια συλλεκτική θήκη Jinx με έναν φορτιστή 65W, δύο lanyards και αυτοκόλλητα, ενώ οι χρήστες θα αποκτήσουν πρόσβαση και σε ένα ειδικό theme και special εικονίδια και animations του League of Legends μέσα στο λειτουργικό.



Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το τηλέφωνο θα έχει 12GB RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο, το MediaTek Dimensity 1200 Max 5G chipset, οθόνη 90Hz AMOLED και μπαταρία 4.500mAh. Η τιμή του έχει οριστεί για τα 628 δολάρια (3999 CNY) και θα γίνει διαθέσιμο από την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στην αγορά της Κίνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*