Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η OtterBox παρουσίασε τις πρώτες third-party MagSafe θήκες για το iPhone 12

*
Η OtterBox παρουσίασε τις πρώτες third-party θήκες για το iPhone 12 με υποστήριξη του συστήματος MagSafe στις σειρές Figura και Symmetry. Η τιμή των θηκών της σειράς Figura κινείται στα 49,95 δολάρια και το βασικό υλικό τους είναι το πλαστικό. Τα πολλά και διαφορετικά χρώματα θα κάνουν κάθε θήκη να κερδίσει και το ενδιαφέρουν ξεχωριστού χρήστη, ενώ θα υπάρχουν προϊόντα για το iPhone 12, το iPhone 12 mini, το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 Pro Max, τόσο από το site της OtterBox, όσο και μέσω του site της Apple. Σε ό,τι αφορά τις θήκες της σειράς Symmetry, αυτές θα κοστίζουν 59,95 δολάρια και είναι ενισχυμένες για να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις και τα χτυπήματα. Όλες οι θήκες της OtterBox θα είναι συμβατές με το MagSafe, οπότε θα μπορούν να φορτίσουν το τηλέφωνό σας όταν συνδεθεί στους σχετικούς ασύρματους φορτιστές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*