Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η PS4 firmware beta 8.50 αφαιρεί τα PlayStation Communities

*
Σημαντικές αλλαγές στις λειτουργίες ετοιμάζει η Sony, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν όσοι συμμετέχουν στην PS4 firmware beta 8.50. Οι χρήστες που έλαβαν σχετική πρόσκληση και έχουν ήδη εγκαταστήσει τη νέα έκδοση του λογισμικού (που αναφέρεται ως System Software Beta Testing Spring 2021), αναφέρουν πως δεν βρίσκουν πλέον τα PlayStation Communities. Από τις υπόλοιπες αλλαγές/προσθήκες, ξεχωρίζει η δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των ενημερώσεων από τα groups στα οποία ανήκει ο χρήστης, ενώ υπάρχει πλέον και το πλήκτρο “Request to join” στα σχετικά games. Μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης, αν παίζετε ένα game που έχετε επιλέξει να κρύβεται από τους φίλους σας, δεν θα φαίνεστε καν online. Μένει να δούμε τι άλλες αλλαγές θα φέρει η τελική έκδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*