Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Panasonic αποκάλυψε τη νέα OLED TV της

*
Η Panasonic προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας OLED TV της, την JZ2000. Η νέα τηλεόραση της εταιρείας έρχεται με HCX Pro AI Processor που, όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, αλλά δίνει και αποδοτική ώθηση στο gaming. Επίσης, υπόσχεται το χαμηλότερο latency για την κατηγορία των OLED TVs, ενώ θα διαθέτει και ένα Game Mode Extreme setting που θα κόβει το lag, θα βελτιστοποιεί την εικόνα και θα υποστηρίζει το variable refresh rate του HDMI 2.1.

Ο επεξεργαστής της τηλεόρασης θα μπορεί να αναγνωρίζει το περιεχόμενο που παρακολουθεί ο χρήστης και θα επεξεργάζεται την εικόνα και τον ήχο αναλόγως. Όσο για την οθόνη, η Panasonic δεν αποκάλυψε πολλά, παρά μόνο ότι θα χρησιμοποιείται ένα πολύ φωτεινό custom OLED panel που θα βοηθά στα HDR modes που περιλαμβάνουν τα Dolby Vision IQ και HDR10+ Adaptive. Υπάρχουν επίσης βελτιώσεις στο software, όπως η γρηγορότερη πρόσβαση στις ρυθμίσεις και η υποστήριξη σύνδεσης μέσω Bluetooth με δύο συσκευές ήχου.


Δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε η τιμή της νέας OLED TV JZ2000, όμως ξέρουμε πως θα διατεθεί σε 55 και σε 65 ίντσες. Αναμένουμε περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*