Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Panasonic δημιουργεί δική της συσκευή VR

*
H Panasonic έχει την εμπειρία αλλά και τα φόντα για να εισέλεθει στο χώρο της εικονικής πραγματικότητας, δημιουργώντας τη δική της συσκευή. Επί του παρόντος είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη συσκευή και σε τι τιμή, όμως σίγουρα έχουν γίνει βήματα στην ανάπτυξη, καθώς η εταιρεία θα παρουσιάσει το προϊόν της κεκλεισμένων των θυρών αυτήν την εβδομάδα. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι θα κινηθεί στα επίπεδα των Oculus Rift και PlayStation VR, σε αντίθεση με την Samsung που εστιάζει περισσότερο στα smartphones. Η συσκευή θα χρησιμοποιεί τεχνολογία OLED, ενώ θα υποστηρίζει 75 καρέ το δευτερόλεπτο.



Τέλος, η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη νέα της τεχνολογία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, οπότε έχει ακόμα αρκετό χρόνο για περαιτέρω βελτιώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*