Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Philips καταγγέλει ότι Fitbit και Garmin αντέγραψαν πατέντες για wearables

*
Fitbit και Garmin, δυο από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής wearable monitoring devices, βρίσκονται υπό έρευνα έπειτα από κατηγορίες της Philips ότι παραβίασαν τους κανονισμούς που διέπουν πατέντες της τελευταίας. Η καταγγελία υποβλήθηκε τον περασμένο μήνα και σύμφωνα με το US International Trade Commission (USITC), η έρευνα περιλαμβάνει και δυο κινεζικές εταιρείες που δεν κατονομάζονται.

Η υπόθεση έχει να κάνει με τέσσερεις πατέντες της Philips, που καλύποτουν μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών που συναντάμε σε smartwatches, όπως motion tracking και alarm reporting. Από πλευράς Fitbit, εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε οτι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και είναι το αποτέλεσμα της αποτυχίας της Philips να εδραιωθεί στην αγορά των wearables.


Η Philips υποστηρίζει οτι είχε προσπαθήσει να διαπραγματευτεί με τη Fitbit και Garmins σχετικά με την υπογραφή συμφωνιών αδειοδότησης, όμως έπειτα από τρία χρόνια, οι συνομιλίες έφτασαν σε αδιέξοδο. "Η Philips αναμένει από τρίτες εταιρείες να σέβονται την πνευματική περιουσία της Philips, με τον ίδιο τρόπο που η Philips σέβεται την πνευματική περιουσία τρίτων εταιρειών", δήλωσε εκπρόσωπος της εταρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*